Golven, Curves en Lockdowns. Het is me wat. Hoe lang deze toestand nog gaat aanhouden is allesbehalve zeker.  Maar wij houden de moed er alvast in en zijn Radio Titanik beginnen maken, een podcast om het gemis aan Plan B een klein beetje te kunnen verzachten.

Ons terras is terug open vanaf 8 mei, maar binnen in de bar zitten is nog even niet mogelijk. Hopelijk komt daar snel verandering in.

Zit je nog met een vraag?  Neem dan gerust contact met ons op.

De Bar

In onze bar kan je terecht voor de lekkere lokaal gebrande koffie van Dragon Roast, een huisgemaakte limonade of een frisse Hoplinter. Of om iets te eten, dat kan ook.  Allemaal in een ongedwongen sfeer, met een babbel of rustig co-workend en het gekraak van vinyl op de achtergrond. (Scroll verder voor het volledige menu)

Opgelet: Plan B kiest ervoor om een No Cash Bar te zijn.  We aanvaarden dus enkel betalingen met kaarten – zowel pin als contactloos – Apple pay en Android Pay.

Openingsuren

Ons terras is weer open op vrijdag en zaterdag van 10u30 tot 22u00 en op zondag van 10u30 tot 18u00 

Menu

Gezien de omstandigheden voorlopig nog even opteren om onze keuken te beperken tot een kleine hartige hap en iets zoet. Maar huisgemaakte limo’s, lokaal gebrande koffie en streekbiertjes genoeg op het menu.

Als je zeker wil zijn van een tafeltje kan je dus best op voorhand reserveren.

Heb jij ook een plan B?

Broed je zelf op een idee en zoek je nog een geschikte plek?  Of heb je een vraag voor ons?  Neem dan gerust contact met ons op.

Plan B
Leopoldvest 63
3300 Tienen
info@planB-tienen.be