In tijden van lockdowns, golven en curves was het niet altijd even simpel om mensen met verhalen bij elkaar te brengen.

Aangezien de knuffelcontacten in onze bubbels niet kwamen opdagen, zijn we dan maar de stemmen in ons hoofd beginnen opnemen en plots was er een podcast: Radio Titanik. Gevuld met losse gedachten, rariteiten en lichtgekantelde zwans. Telkens onderlijnd met een op maat gekozen streepje muziek… En ook nu de bar terug open is blijft het orkest van Radio Titanik spelen.

Alvast veel luisterplezier!

WELKOM AAN BOORD VAN
RADIO TITANIK

Als Radio Titanik je ergens raakt, een glimlach bezorgt of je even het gevoel geeft dat je in Plan B zit, overweeg dan zeker om een vrijblijvende gift te schenken. Als wederdienst bidden wij tot de heilige Sint-Collectibus en maken wij nieuwe afleveringen van Radio Titanik. Iedere gift is zeer welkom om de vaste kosten tijdens deze tweede lockdown te blijven bekostigen, zodat Plan B ook na de lockdown weer gewoon de deuren kan openen.

We geven toe dat het gek aanvoelt om vrijblijvend geld te vragen, maar zoals een van de stemmetjes in ons hoofd zei: ‘per slot van rekening verschilt dit businessmodel niet zo erg veel met dat van de bar. Ok, we schenken daar doorgaans wel iets bij, maar in de bar betaal je eigenlijk toch vooral voor die zwans, niet?’

Alvast bedankt en tot snel!

Rutger en David

Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen van Radio Titanik

HET ARCHIEF VAN
RADIO TITANIK

In het archief van Radio Titanik kan je luisteren naar de minder recente afleveringen.